Ben Leo

Als executive bij DPG Media, vele jaren als CFO, kreeg ik een passie voor merken, voor processen, voor continue verbetering en, als gevolg, voor een stevig rendement. Als business coach evolueerde ik naar coachend leiderschap. Met veel aandacht, voluit aanwezig zijn en als ‘question thinker’ haal ik het beste in de medewerkers naar boven.

Rendement en engagement komen samen in ‘Op weg naar een leancultuur’, het managementboek dat in 2020 bij Pelckmans verscheen.

Alle puzzelstukjes komen nu samen als ondernemer. Zo zijn er De Supporters, waar administratieve ondersteuning wordt geboden vanop afstand, via een abonnement. En RentMyBrain waar financiële consulting centraal staat. Daarnaast bouwde ik ook nog Coachwijzer: een digitaal platform waar mensen die op zoek zijn naar loopbaanbegeleiding de ideale coach kunnen vinden. Van nature uit ben ik nieuwsgierig, met een neus voor talent en voor opportuniteiten. Ik kijk strategisch vooruit en holistisch breed en kan net zo goed pragmatisch met beide voeten in de modder staan.

In m’n projecten ben ik altijd zeer betrokken en verantwoordelijk. Ik ga er voluit voor en als ik ergens in geloof, ben ik zéér overtuigend. Ik neem graag en veel initiatief en, hoe kan het ook anders, werk heel graag samen in een team.

Fietsen doe ik zo hard ik kan en dat geeft me rust. Lucie is m’n partner, klankbord en zoveel meer. En ik ben fiere papa van Matthias en Thomas.

Vrijblijvend kennismaken?