Market entry & business support

Olive Operations helpt internationale bedrijven die (willen) opereren in Spanje met alle mogelijke support diensten. Wil je graag hulp bij één specifiek onderdeel of kies je voor ondersteuning op alle domeinen?

Marktonderzoek en Opstartfase

Wil je een marktstudie of concurrentie-analyse laten uitvoeren voordat je de stap waagt?

Is je onderneming al officieel opgericht? Heb je al een kantoor gevonden?

Wij begeleiden je graag en helpen je met het vinden van de juiste specialisten. 

Ook voor de praktische inrichting van je kantoor kan je bij ons terecht. 

Human Resources

Indien je aan nearshoring gaat doen in Spanje, wil je mogelijk eerst een studie uitvoeren van de salarissen en arbeidsrechtelijke voorwaarden in Spanje.

Wanneer je besluit om medewerkers in dienst te nemen, heb je waarschijnlijk hulp nodig met rekrutering, het opstellen van arbeidscontracten en salarispakketten, onboarding, coaching, opleidingstrajecten…

Bij Olive Operations hebben we ruime ervaring in al deze aspecten. We treden op als je HR Manager on site en tekenen een lange termijn HR-beleid voor je uit.

Facilities en Contracting

We zorgen voor alle noodzakelijke contracten zoals verzekeringen, telecom, elektriciteit, water, poetsfirma, de verplichte preventiedienst, alle beveiligings -en safetymateriaal voor het kantoor.

Marketing

Wil je regelmatig posten op sociale media, marketingmateriaal ontwerpen, heb je hulp nodig bij het organiseren van een openingsreceptie of events met klanten, het kan allemaal!

Compliancy

Uiteraard zorgen we ervoor dat je in orde bent met de Spaanse en Europese wetgeving én dat je op de hoogte bent van alle kansen die de overheid biedt op vlak van subsidies en steun.

Operations en Office Management

Afhankelijk van je specifieke activiteiten kunnen we je helpen met de operationele uitvoering: contacten leggen met lokale leveranciers en experten, uitvoeren inhoudelijk onderzoek, operationele continuïteit garanderen, enz.

Daarnaast werken we ook graag aan operational efficiency en continuous improvement. We denken mee na over je missie en over zowel de lange termijn als de jaarlijkse objectieven.

Ook voor office management taken kan je bij ons terecht.

Vrijblijvend kennismaken?