Els Van Humbeeck

“De juiste persoon op de juiste plaats”, maar ook “de juiste tool voor het juiste proces”. Ik word er helemaal blij van klanten hierbij te kunnen helpen en te zien hoe de puzzelstukjes in elkaar vallen.

Als pas afgestuurde MBAer dook ik – net voor 9/ 11 – de security sector in. Al snel leerde ik mijn mannetje staan in die turbulente tijden en kwam ik aan het hoofd van een nieuwe afdeling te staan. Recrutering, people management, personeelsplanning, account management, vakbonden, marketing… alles kwam op mijn pad. 

Na een deep dive in Human resources, koos ik opnieuw voor een bredere functie als operations manager bij DPG. Ik hou immers van de brede scope die je als afdelingshoofd hebt. Zorgen voor je mensen, hén en het bedrijf laten groeien, maar altijd rekening houdende met de P&L van je afdeling; een mooie verantwoordelijkheid vind ik dat.

Zoeken naar meer efficiëntie en automatisering, naar tools die het werk van mijn team vlotter en met kleinere foutenmarge konden laten gebeuren, daar was / en ben ik nog steeds, continu mee bezig. Geen uitdaging ga ik hierbij uit de weg. Brainstormsessies met gelijkgezinde gepassioneerde efficiciëntiezoekers, en dat aha-moment als je tot een top idee komt, daar doe ik het nog steeds voor!

Waar ik ook graag voor uit bed kom, is voor de mensen waarmee ik werk. Nieuwe leidinggevenden begeleiden in hun moeilijke en oh zo belangrijke rol, of jonge ondernemers helpen bij het uitdenken van een personeelsbeleid, hun eerste aanwervingen, het coachen en begeleiden van hun mensen. De mooiste herinneringen uit mijn carrière zijn nog steeds die waarbij ik mensen echt kon laten groeien, op persoonlijk en/of professioneel vlak.

Zie je me af en toe verlangend naar de lucht kijken, dan mijmer ik ongetwijfeld over de blauwe hemel van Valencia. Ik ben heel dankbaar enkele jaren te hebben gewoond in deze fantastische regio waar ik genoot van zon, natuur en cultuur én waar ik het ondernemerschap ontdekte. 

Ik ben gelukkig getrouwd met mijn companion de route Bart en de trotse mama van 2 dappere tienerzonen.

Vrijblijvend kennismaken?